Menu

Compost

Om uw bodem goed in balans te krijgen, kunt u gebruik maken van twee soorten biologische compost, ophooggrond en special mix, te weten :

  1. Compost grof : Grof uitgezeefde biologische compost (10-20 mm). Toepassing : Ter verbetering van uw tuingrond een laag 5 tot 10 cm aanbrengen op de grond en deze door de bestaande doorwerken; langs bestaande planting strooien en door de grond doorwerken voor directe voeding voor de micro-organismen in uw tuin.
  2. Compost fijn : Fijn uitgezeefde biologische compost. Toepassing : afstrooien in tuinen, over gras zonder deze in de grond te (hoeven) werken; verwerken in en doorwerken door bestaande grond ter verbetering van het bodemleven. Tevens gebruikt bij de aanleg van grasvelden zoals voetbalvelden, speelvelden, golfterreinen en gazons;
  3. Nieuw in ons assortiment : Ophooggrond : Zand gemengd met biologische compost; dus u hoeft zelf niet te mengen. Toepassing : Direct te gebruiken voor het ophogen van uw tuingrond, in borders en plantenbakken. Aanbrengen en uw gewas erin planten. Ook goed geschikt om een laag (tussen 1 en 10 cm) aan te brengen onder uw nieuw aan te leggen grasmat of bij gebruik van graskorrels.
  4. Binnenkort in ons assortiment : Special Mix : Een prachtig mengsel van biologische compost, zand en natuurlijke vaste meststoffen (geen dierlijke) en bodemverbeteraars, die ervoor zorgen dat gedurende het groeiseizoen de voedingsstoffen langzaam vrijkomen voor plantopname. Uit de special mix komt meer voeding vrij dan vergeleken met andere organische meststoffen en gedurende langere tijd ! Toepassing : Ter verbetering van uw tuingrond, nog betere afgifte van voeding voor uw gewassen; super goede basis voor uw nieuwe tuin (een laag van 5 – 10 cm ophogen) of bestaande tuin (5 – 10 cm3 doorwerken) of borders en plantenbakken, waarbij de wortels van uw gewassen goed hechten en deze uitgroeien tot sterke en gezonde planten. Zeer geschikt als basis voor uw grasmat.
Tardy B.V. | Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Tardy Vermicultures B.V. KvK Alkmaar inschrijfnummer 37060891

Tardy B.V.
Heemstederweg 4-6
1902 RP Castricum

Openingstijden

Ma t/m vrij : 8:00 - 17:00 uur
Zaterdag : 10:00 - 15:00 uur
Tel.nr. : 0251 - 657 591
E-mail : info@tardybv.nl

Contactpersoon
Nel Liefting
06 - 13 35 58 87
n.liefting@tardybv.nl

Tardy B.V. | Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Tardy Vermicultures B.V. KvK Alkmaar inschrijfnummer 37060891